torsdag den 16. maj 2013

Halv ingenting, alt Rasmus!

Mens jeg venter på, at Rasmus Halling Nielsen godkender mig som gågænger i sit net-univers Mutilation Avenue (og jeg hører den nye Primal Scream, der omsider er dukket op på Spotify, to Rasmuske sangtitler: "Elimination Blues" & "Hit Void") kan jeg passende ønske TILLYKKE med hans 30 års-fødselsdag - jeg talte for et par uger siden med Hans Otto J om, at det måtte være på tide med et tykt bind Halling-tekster udvalgt fra alle de labyrintiske PDF'er og co. (og i det mindste bare en systematisk LINK-foretegnelse (eller et link-skattekort - men måske har Erik Scherz allerede kreeret sådan et?)?), og forleden havde han, refereret på Facebook, en drøm, der sgu da bare handler om, hvor indfødt en digter han er og bliver (det er ham, der er hele holdet + Angus (= Angelus)):

Jeg har haft mit livs drøm, jeg spillede fodbold, et sted det havde regnet på, så lys efter lys fangede hinanden i skinnende ringe af sole over det hele, vi havde så flotte blå dragter på der også lyste i solen, men det var ikke hele trøjen kun striber, der var ikke mange regler, mest blev bolden sparket meget højt op i luften, pludselig kom Angus og kløvede bolden med en støvle af rent guld

Da Dan Turèll, en ikke mindre altomfattende skrivekugle, fyldte 30, fik han en café opkaldt efter sig; i dag bør en netcafé i Allerød helt af sig selv skifte navn til Rasmus Halling Nielsen!

1 kommentar:

  1. Ja: Vi må lave en cafe Halling. Fyldt med maskiner og verdens bedste kaffe og en kaffe der er så stærk at man ikke kan sove i et år. Plus en smuk samling af hans tekster; det bør være en del af verden.

    SvarSlet