torsdag den 6. december 2012

Og Hanne-Vibeke Holst er dansk litteraturs Thomas Pynchon

Ifølge forfatteren Hanne-Vibeke Holst er der »noget Obama« over Uffe Elbæk. Hun er en god ven af kulturministeren og en del af hans - vidtforgrenede - netværk.
»Han blev valgt ind i Folketinget, selv om han stod nærmest usandsynligt langt nede på listen. Og det blev han, fordi han er eminent dygtig til at bygge netværk af græsrødder og frivillige op. Ligesom Obama kan han mobilisere mange mennesker, som bliver meget begejstrede og entusiastiske og hjælper ham. Han er også meget populær blandt unge og studerende.De elsker ham, fordi han viser nogle nye veje og lytter til dem og forstår den kulturelle virkelighed, de navigerer i«

2 kommentarer:

  1. Hvis han nu skal gå over i historien som den innovative, utraditionelle, ædle og derfor forfulgte martyr uretfærdigt dømt af en emsig opposition, en skamløs tabloidpresse og internetpøblen, så ville jeg næsten have foretrukket, at han sine manglende kvaliteter ufortalte var blevet på sin post.

    SvarSlet
  2. Og idag går Jelved igen, eller går og går, hun står og står, stadig, alle kontrolfreaks moder, det kan ikke gå galt, med hende kan det ikke gå galt (gab)

    SvarSlet