mandag den 17. december 2012

Blåkorn & Hvedeport hentet

Hvedekorn 4, 2012, i fredags hos Rosinante&Co i Købmagergade, der ligger i Købmagergade, den Blå Port nr. 91, det første med den nye redaktionstrio Klougart, Ravn og Rolsted, hos Vandkunsten på Lindgrens Allé, der ved gud ikke er nogen Allé, men et stadig mere skrumlet og skummelt terrain vague på long lost Amager, som klart er en mere cool lokation end Købmagergade, men også mere upraktisk (og UHYGGELIG) - jeg har kun bladret i den nye Port, men indholdet ser tiptop ud, Lars Frost, Bjørn Rasmussen og kloge artikler om begge samme bl.a. (og et digt af Caroline Bergvall, oversat af Mette Moestrup, der i sin tid sendte det til Hvedekorn, hvor jeg var for sløv til at blive vild med det), men hvad sker der for den VIOLETTE typografi, så helt håbløst 80'er, ligesom de (pseudo)HÅNDTEGNEDE overskrifter, hvad fanden prøver de på at ligne? fucking SIDEGADEN, der jo bare lignede et menukort fra Café Victor? Hvad med at ligne seriøst grimme Lindgrens Allé i stedet?

2 kommentarer:

  1. Det var en overraskelse, at Hvedekorn allerede er ude, for du har jo ikke bebudet det i forvejen, sådan som du plejer at gøre - men herligt nok. :-)

    SvarSlet
  2. haha hvor besidderisk at nævne det! men tak fordi du havde opbevaret oversættelsen, som jeg jo mistede ved et computercrash, det var ret fint, at du så havde den, da CB kom til KUP arr. gracias & peace (og ku det tænkes, at vi var for gamle til at fatte noget violet retro?)

    SvarSlet