onsdag den 21. april 2010

Hvordan man oplæser en tegning 1-6


Hvordan man oplæser en tegning 1: Du tager tegningen i den ene hånd, helst den højre, og så ryster du den op og ned, hvorved den afgiver en flaprende lyd, som en gråspurv, der flygter fra en lavasky. Sådan oplæser man for det første en tegning. Hvordan man oplæser en tegning 2: Du står med tegningen i din højre hånd og med din venstre hånd propper du din røv ned i en brødrister, og lader den blive siddende dér, indtil det bogstaveligt talt ryger fra den, og så laver du røgsignaler, hvis du vel at mærke har lært røgsignalalfabetet, hvis du ikke har lært røgsignalalfabetet, kan du i stedet lave røgringe, hvis du vel at mærke har lært at lave røgringe, som i røgsignalalfabetet bare betyder: I er røvhuller, I er røvhuller, I er røvhuller, I er røvhulller, hvis du ikke har lært at lave røgringe, så kan du bare afgive sådan et helt almindeligt, ubrudt stykke skortstensrøg, der bare ryger lige op i luften, og som i røgsignalalfabetet betyder: Jeg er på røøøøøøøøøøøøøøøøven. Sådan oplæser man for det andet en tegning. Hvordan man oplæser en tegning 3. Du står med tegningen i din højre hånd, og med din venstre hånd lægger du dine underbusker på et strygebrædt, og så stryger du underbukserne ved at nidstirre dem meget, meget stærkt, indtil de er helt, helt flade, lige så flade som papiret i din højre hånd, og så tysser du på publikum og på underbukserne, og venter i absolut tystnad en rum tid, og med ét kan alle høre, hvordan underbukserne lige så stille ligger og snorker, som et meget gammelt digt fra fx 80'erne. Sådan oplæser man for det tredje en tegning. Hvordan man oplæser en tegning 4. Du står med tegningen i din højre hånd, og med din venstre hånd planter du seks ørnefjer dybt i din skaldede isse, hvilket gør helt utroligt ondt, men du prøver af alle kræfter at undertrykke smerten, så for hver gang du planter en fjer, udstøder du sådan et sammebidt AV!, der snarere, pga. sammenbidtheden, lyder som IHV! Sådan oplæser man for det fjerde en tegning. Hvordan man oplæser en tegning 5. Du står med tegningen i din højre hånd, og med din venstre hånd, som er en pagaj, padler du ursuppen, der ligger i en spand, til chokolademousse, hvilket lyder fuldstændig som helikopteren i starten af "Station to Station". Sådan oplæser man for det femte en tegning. Hvordan man oplæser en tegning 6. Du er Krypton øjeblikket før, planeten eksploderer, dér på tegningen, og så eksploderer du. Sådan oplæser man for det sjette en tegning.

- tegningen er selvfølgelig tegnet af Lars Nørgård, og jeg læser den op i aften på Nørrebro (se turnéplanen nedenfor)..

2 kommentarer:

  1. Tak for oplæsningen, den var god! Men "helikopteren i starten af "Station to Station"" er da et tog, eller er det med vilje, du læser forkert?

    SvarSlet
  2. Men selvfølgelig ér det en helikopter - kunne dog også være en jetmotor eller piggen fra et søpindsvin på vej gennem blodet og ud ad kroppen et andet sted, det skulle støje helt enormt.

    SvarSlet