onsdag den 17. december 2014

JULEROCKERDIGTE

1. 
DET ER
FORTID

2.
VI ER
ELITEN LIGESOM
FRØMANDSKORPSET
INDEN FOR
DERES FELT

3.
ENTEN HAR POLITIET,
FORÆLDRE ELLER
SKOLER FORHINDRET
DET, SÅ SNART DE
HØRTE MIT NAVN. MEN
JEG MENER, ALLE
HAR RET TIL AT TALE

4.
OG SÅ ER JEG
BLEVET SKUDT EFTER
TRE GANGE
- UDEN AT BLIVE
RAMT

Efter første debatrunde stod unge VU-kvinder i kø for at få taget ebillede sammen med den tidligere forbryder. (Foto: René Schütze)

(Brian Sandberg, der er konverteret fra Hells Angels til rivalerne Bandidos, gjorde det i aftes klart, at han ikke vil tale om Hells Angels. - (KLIP) erklærede manden, der tirsdag aften var inviteret til foredrag hos Venstres Ungdom i Aalborg. Foredrag skulle det ikke blive. Sandberg foretrak spørgsmål fra de omkring hundrede unge mennesker, der var mødt. Bare ikke om fortiden i Hells Angels. (KLIP), brovtede Sandberg, om det at være medlem af en motorcykelklub. Han afviser, at han er medlem af en rockerklub endsige en kriminel bande. Det er noget, politiet og pressen har opfundet. Det var første gang, Sandberg overhovedet stillede op i en offentlig forsamliing.
- (KLIP)  sagde den tidligere livvagt for den bedrageridømte Stein Bagger. Brian Sandberg fortalte de unge mennesker, hvordan han var blevet den person, han er. Dømt for narko og grov vold. Har siddet ni år i fængsel. Har sønnen Oliver, 15, der betyder alt. - (KLIP)  VU'erne fik udleveret blokke og kuglepenne for at skrive deres spørgsmål til den såkaldte jetset-rocker. Mange handlede om rockerbandernes voldsomme kriminalitet. Sandberg svarede stort set på alle spørgsmålene, at der var tale om nogle få, der så tager deres straf. Den udlægning var der vist ingen i forsamlingen, der hoppede på.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar