fredag den 13. april 2012

AMALIE (og Beten) VINDER PRISPRIS!

Det er netop blevet officielt på selvfølgelig Facebook, at Amalie Smith som modtager af Bukdahls Bet - Den Smalle Litteraturpris 2011 for Fabrikken falder har modtaget flest stemmer som "Årets Prisvinder", hvor ubetaleligt cool og blæret er det ikke (for både Amalie og Beten)!!?? 1000 tak til alle, der fulgte Blogdahls opfordring og stemte på Amalie (og Beten). Her er opdateringen fra BogMagasinets redaktør Andreas Nordkild Poulsen:

Så er vinderen af BogMagasinets meta-over-pris "Årets Prisvinder" fundet. Og vinderen er ... Amalie Smith! Den havde jeg ikke set komme (Helle Helle må trøste sig med de Gyldne Laurbær). Vi bringer et stort portræt i næste nummer af magasinet. Tillykke til Amalie.

Det er mig, der har skrevet portrættet, og forhåbentlig bevares overskriften: AMALIE ER ET AMALGAM, bladet er ude i Busck-boghandlerne 25. april MED AMALIE PÅ FORSIDEN (ligesom hun var det på Berlingske den anden dag, kan jeg forstå, Coverriotgirl!)! Oh yeah! Og husk for Darwins skyld at købe den nye bog, I civil, der med garanti også får alle mulige priser lige om lidt. HURRA OG TILLYKKE TIL AMALIE (og Beten)!

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Stort til lykke til Amalie!
  Prisselvsving, tjoh vel nok; det vigtigste må dog være at glæde sig over, at en så god forfatter får opmærksomhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 3. Nemlig!
  Priser er udråbstegn!
  Forskellen på
  Amalie
  og
  Amalie!!!
  !

  SvarSlet
 4. v!va ! c!v!l!

  SvarSlet