lørdag den 11. september 2010

"personlige elskere" i stedet for "potentielle elskere" er reelt sjusk!

Til Afgangsoplæsning på Forfatterskolen (som var en stærk forestilling sgu: overfor et farligt kæmpe publikum læste Theresa Salomonsen, Jonas Rolsted, Stine Pilgaard, Olga Ravn og Simon Bjørkmann (på en video-optagelse) intenst personligt op i hver deres skarpt og fint markerede boldgade, det var meget overbevisende (og også lidt rørende, med stolte forældre og røde roser fra rektor)) gjorde Asta Olivia Nordenhof mig opmærksom på, at jeg havde lavet en "mega" fejl i afskrivningen af hendes tekst i Blæksprutten; "potentielle elskere" havde jeg fået til "personlige elskere", og det er bare ikke i orden, det er faktisk nærmest den stik modsatte mening, her er det korrekte citat, og undskyld for søren:

radioen tværer sit du ud over mit ansigt, får mig til at tænke på mennesker i træer der ligner ådselsædere gribbe idioter, idiotiske mennesker i træer, der ligner ådselsædere gribbe idiot …/ ellers går jeg med tanker om, at blive kneppet (åh, alle potentielle elskere et personligt hej til jer), jeg er ikke liderlig, det er ikke kropsligt, men dermed ikke sagt at der er mindre reelt, jeg lover, jeg udsteder garantier, det er så meget jeg vil jer, at jeg lægger jeg til et hvilket som helst forsøg på at kneppe mine tankesæt i stykker i aften, kneppe mine stemmespor på standby, jeg stiller mig ovre i baren når jeg er færdig med at læse op.

5 kommentarer:

 1. Men hvor der handles der afskrives forkert. Under alle omstændigheder en ualmindelig stærk både med personlige og potentielle. Jeg vil læse mere Asta Olivia Nordenhof.

  SvarSlet
 2. Man er sgu nøjsom når man skal kalde nogen for "digter" i dag. Dette køkkenbordshusflid får næppe Nobelprisen i litteraturen.
  Her der plads til alle, også dem uden noget på hjerte. De kan måske to greb på guitaren.

  SvarSlet
 3. Din mor kan to greb på guitaren. DIN LUDER. Du ligner en gorilla med hareskår og er så grim at ik' engang en mor ka' holde af dig. DIN LUDER ORGANIST.

  SvarSlet