søndag den 26. september 2010

Forbuds-blog

Når man på Kristian Ditlev Jensens (ikke ligefrem opdaterede (men hvorfor henviser forlag og forfatter så til den i mandens nye bog, der er for mange danske forfattere, der er site-utjekkede)) hjemmeside forsøger at nå frem til hans blog, får man beskeden :

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

- hvis det da ikke faktisk er den første (og sidste) blogpost -?

3 kommentarer:

  1. Han har en blog på Jyllands Posten. Hvis forlagene ikke bruger ressourcer på sites, hvordan skal forfatterne så blive site-tjekkede?

    Jeg synes, det mest irriterende ved danske forfattersites er, at de i al almindelighed lugter mere af hurtig reklame end af oplysning. Det er for eksempel yderst sjældent, at man finder en komplet bibliografi på et dansk forfattersite. Men ellers er de da ind i mellem temmelig komiske i deres forsøg på iscenesættelse af forfatterne. Tjek for eksempel Christian Jungersens hjemmeside. Når jeg ser den, tænker jeg: "her har vi et forsøg på at iscenesætte en mand som alle damers darling..." Kig ikke bare billeder, men gå ind under interviews: "He sees through women".

    SvarSlet
  2. - bloggen på JP har han da vistnok (heller?) ikke længere, det er i hvert fald meget lang tid siden, der er kommet noget ind ad post-kassen - Jungerens hjemmeside tør jeg simpelthen ikke klikke mig ind på - dertil har jeg mit nuværende, lige præcist overlevelige niveau af sjæleuro for kært -

    SvarSlet