onsdag den 22. september 2010

Akut højt skum

Ilmail til WA:

jeg ser at der er kommet/ kommer en bog på Lindhardt & Ringhof, der hedder og er "STORM P:S SURREALISTISKE BREVE* - den er jeg født til anmelde!

kh Lars

* (tekst på g.dk:) 1938 offentliggjorde Storm P. i Berlingske Aftenavis [dvs. WEEKENDAVISEN for fanden LB] en række såkaldte surrealistiske breve. Udgangspunktet for brevene - 23 i alt - var udklip fra forskellige udenlandske aviser og tidsskrifter, som han bandt sammen med en morsom fortælling, således at billede og tekst på humoristisk vis spillede sammen. En række af brevene har karakter af rejsebreve fra Storm P.s englandsrejse samme år.

Hvis jeg ikke simpelthen selv har skrevet (og klippet) dem, for det er første gang, jeg hører om sagen, i drømme - hvis det ikke bare, ak, er en drøm!

Sidst jeg fik sådan et værkfaktumchok, var, da jeg som Pia Juuls FB-profilbillede så forsiden på hendes sublime hybrid Radioteateret, som jeg heller ingen nys havde om på forhånd. Jeg bliver et nervevrag, hvis det fortsætter på den måde. Og hvad bliver det næste? Brat en ny digtsamling af Merete Torp?

2 kommentarer:

  1. Laugesens komplette FInnegans Wake-oversættelse skulle vist også være lige på trapperne ...

    SvarSlet
  2. ... og resten af Mattesen, indbundet i stål fra pengeskab

    SvarSlet