lørdag den 21. april 2018

(1 tyrkisk digt vs. HH-romansætning nr. 3)

(3. sætning i Helle Helles de er allerede legndarisk og lyder som bekendt sådan her:

"Alle veje fører til veje"

- i morgens læste jeg så dette digt i Ilhan Berks Jegs skal med til fuglenes fødselsdag, oversat af Murat Alpar og Peter Laugesen:

!Der
er
ingen veje

veje, som
ikke er
ankomst
vi var vandrende"

3 kommentarer:

 1. Så har du ikke været på Grønland. Her fører alle veje ind i noget hårdt og hvidt der kaldes Indlandsisen, eller ud i havet (tidl. havisen), eller til en lufthavn, eller op til Rasmus Lynge Jeremiassens gule træhus. Men bortset fra det, så er det da meget sødt, og godt, bevares. Eller, glem da og meget, det er sødt, og godt. Ikke noget da og ikke noget meget vel, kun sødt og kun godt, det er sødt og godt. Det er sødt og godt, det er det, sødt og godt. Det er sødt og godt. Det er sødt og godt.

  Det er sødt og godt.


  Det er sødt og godt.  Det er sødt og godt.  Undskyld.

  Også til Katinka My, fordi jeg brækkede hendes arm med et frakkeskøde. Også til Kristina Nya, fordi jeg flækkede og flækkede og trampede og trampede indtil mos hang ned ad mit lår som overkogt blomkål (- se, et smukt billede, og rent, smukt og rent, én til én, som man siger, se Statens Kunstfond, jeg kan godt!). Også til Katarina Treblinka Ymer, fordi jeg pustede hendes hest gennem et nøglehul.

  Skumlyd.

  SvarSlet
 2. (ovenstående er en reklame, sidst jeg sendte én ud ifm. Desserten gik det så åbenlyst ikke særlig godt, derfor overvejer jeg mere drastiske tiltag, den foie gras SKAL ned i svælget på folk) #pupildenchip

  SvarSlet
 3. Nej, sandheden er:

  Alle veje fører til død og skrot, op i blindtarmen på Komatøs Fællessang Rundbold, helt op, op i mørket, det blinde  guddommelige mørke forpagtet af Staten og Statens mundskænke der smager rotte til vin, fæces til kaviar, noget for noget.

  Grundstød.

  Åh, nu ved jeg det, jeg er jo homofob, det er det jeg er, det er dér skovlen trykker. Så havde hun alligevel ret, hende Kvæl Pineirøv Gaffa-Løgn, jeg er bange for homo. Jeg er bange for homo.

  Jeg er bange for homo.

  J
  E
  G

  E
  R

  B
  A
  N
  G
  E

  F
  O
  R

  A
  L
  L
  A
  H
  S

  G
  L
  O
  B
  A
  L
  E

  R
  Ø
  V
  P
  U
  L

  SvarSlet