tirsdag den 31. januar 2017

Bedste titelmutation (in progress)

Birgit Munchs comebackbog på Escho, der i august skulle hedde Dine øjenæbler er ufoer, og lige nu, men det kan jo sagtens nå at ændre sig inden udgivelsesdagen 5/3, har titlen BRUNGST:

Jeg ved godt jeg måske til tider har virket lidt drænet i forhold til hele det her forlagsprojekt, men derfor giver jeg ikke op. Der er i hvert fald en masse spændende på vej i 2017 fra Eschos hånd og så må vi se hvad der sker. Og hvilken bedre start end at udgive en af sine yndlingsforfatters første bog i 9 år? Der er ikke mange i landet der skriver en hurtigere prosa end Birgit Munch.


 - i mellemtiden er der fuld elektrisk hammerhaj på Munch blog atter -- morgenens poster; måske er dette den eneste præcise måde at skrive om Trump!?:

tirsdag den 31. januar 2017

whomnisapiens UniversallyYatesgreat burst bird reverse twerk Againsta Done Donut Donor Droom Trumptrunkpumpcomputerusrupturhelicobacterholycowhelicopter


whomnisapiens 
universally
Yatesgreatburst
birdreversetwerk againstaDone
DonutDonorDroom Trumptrunk
pumpcomp 
uterusruptur 
helicobacterholy
 cowhelicopter
Kommunikationstotalnødsmølfning af min syntetisk hypotetyske tvangstangohjernelsessværm Gudcuntsdantemak selvdød flæskepostrøgsignalsk telepsykopatisk øjeæblegrødsk talestrømsk tankemudderpolpølsk cybercuthusstyrtgaskammerUdbrungst brungstædluns sidelæns æd båndløst brynlynlåslunten af ilds larver broschegalopkringlende jomfrutransprostata sprukket gravid.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar