tirsdag den 18. april 2017

Litterær miljøforurening

Dødssyg debat eller hvad man skal kalde det i 2. påskedags Deadline om det litterære miljø i DK og dets eventuelle eksistens og evne og vilje til at ekskludere folk, der er medlemmer af det og ikke er medlemmer af det, og herregud og vorherre til hest og kors i røven, hvem kan det dog interessere? - og ikke et ord (undtagen lige et par på skype fra Christina Hagen) om bøger -

hvorfor ikke bare én gang for alle få indført et

LITTERÆRT MILJØMÆRKE

så der omsider ikke er noget at tage fejl af (og jeg stemmer på mig selv som ham, der bestemmer hvem der fortjener mærket og hvem ikke, og Jungle får straks et - for at forvirre de insisterende miljøkritikere og miljøekskluderede og fordi den fortjener det, og Folkets skønhed får også et, selvom den er en bestseller, men OK, både Hagen og Pryds har gået på Forfatterskolen, men Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage får også et, og Aidt har ikke gået på forfatterskolen OSV.)

Billedresultat for miljømærke

4 kommentarer:

 1. Sig noget til dem. Og det har du gjort.
  Fint med genbrugsmærke. Det er jo den samme debat, der kommer igen og igen med ca. et par års mellemrum. RIP Rifbjerg o.m.a.

  SvarSlet
 2. Nu sidder vi alle godt, sagde... katten?, den sad på flæsket...eller var det dig?

  SvarSlet
 3. Måske bør man lade den intet ondt anende ikke-facebook-bruger, som kommer forbi din blog, vide, at debatten foregår på facebook? Der er modvilje blandt folk i facebook-miljøet mod at følge links til debatter...

  SvarSlet
 4. Det er en kronisk kamp for enhver forfatter i DK at få bare en lille smule økonomi ud af skrivningen, og måske er det derfor der deles mange hestebid ud - også internt.

  Der er mange sårede dyr blandt de skrivende.

  Hvis betingelserne for at være forfatter var bare i nærheden af at være blot nogenlunde rimelige, så tror jeg at stemningen i miljøet - eller miljøerne - ville være bedre.

  SvarSlet