søndag den 31. januar 2016

VAMPYRAND!

var din bedre titel til tirsdagens Hvedekornsoplæsning FANDEN I VISDOMSTANDEN - HVEDEKORNS FEBRUAROPLÆSNING, og af samme grund: datoen er ANDEN I ANDEN, you dig?

Klokkeslættet er 20:00, venuet er Rosinante&Co, Købmagergade 62 -

- lige præcis Peter-Clement Woetmann har desværre medlt afbud, fordi han har noget vigtig dramatik going on i Aarhus, og det må selv poesien have respekt for, til gengæld vil verden for første gang høre den nærtbeslægtede, hemmelighedsfulde Louis Walter Wolf oplade sin røst! Resten af oplæserne, alle bidragydere til Hvedekorn 4, 2015, bliver ingen som helst ringere end:

Signe Gjessing

Tamara Nyvang Bredevang Andersen
 

Anders Gamst Skov
 

Sternberg
 

Christian de Groot-Poulsen
 

Louis Walter Wolf
 

Amalie Smith
 

- jeg billedsøger på 'vampire duck': 
- fra Louis Walter Wolfs langpoetiske tekst, "Rijeka!:

-->
"Det er ikke til at fatte, at havet bare bliver ved. Nogengange løber landskabet sammen med en tanke. Nogengange er det nok at købe appelsiner, frisk fisk og lidt pasta. Det kan være at regnen holder op. Markiserne lyser i den skarpe sol.

Der er en duft af timian og en salt brise ude fra havet. Der er måger og der er duer og et sted på himlen er der en sværm af fugle. Er det svaler?

Træet i døren slår revner i solen. Der er appelsintræer og på trappens trin ligger figner. De dufter stærkt i den bagende sol. Mine hænder er knyttede som sole.

Det har aldrig regnet og det skal aldrig regne igen. Ude på havet, de hvide sejl står i den stille vind."

1 kommentar:

  1. Synes jeg kender stilen, tonen, Nogengange i ét ord, teksten i det hele taget… Ku han ikke ha heddet noget andet Walter Wolf? Panther-Cliff fx? Vh Henrik K

    SvarSlet