mandag den 15. juni 2015

Jeg fik en anti-Bet (min latter raslede som en klapperslange)

i dag af verdensrekordholderen i Bet-nomineringer (5), Viggo Madsen, i form af 2. generations-hårdkogte Ross McDonalds Hadets kyst (engelsk titel: The Barbarous Coast - dvs det modsatte af en Bet-uddeling), uden smudsomslag, uden årstal, udkommet i Unions Kriminalbibliotek - vilkårligt opslag, side 107:

Marfeld udbrød med skinger stemme: "Gøre mig til helt?"
  "Netop. Marfeld der kommer til undsætning og endnu engang redder selskabets venner. det er litd af et sammentræf, at De har været til stede ved begge drab. Synes De ikke selv?"
 n "Det er en fuldstændig vanvittig idé, chef. Jeg sværger ved Gud." Marfelds stemme skælvede af oprigtighed. Så gik den i stå og begyndte i et nyt tonefald: "Jeg har været loyal hele mit liv, først overofr sheriffen og så over for Dem. Jeg har aldrig bedt om noget til mig selv."
  "Bortset fra et lille kontant bonus nu og da, ikke?" Frost lo. Nu da Marfeld også var blevet nervøs, var Frost villig til at tilgive ham. Hans latter raslede som en klapperslange. "Okay, De skal nok få Deres bonus, hvis jeg ellers kan få det igennem bogholderiet."
  "Tak, chef. Jeg er virkelig taknemlig."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar