fredag den 7. juni 2013

Kirurgien har jetmotor på kørestolen

Vi gik desværre før Krogsbøl og Blendstrup i går til Ø.K.-oplæsning i Mayhem, men de kan tåle det, og

hey, blodigt god slagterprosa af Kenneth Jensen og

respektindgydende quiet-loud-salgsvogn-tour de force ved Wiliam Zeuthen (Nikolajs lillebror) og

Theis Ørntofts nye post-yeah-digte, som jeg på en meget dramatisk måde virkelige ikke vidste, hvad jeg skulle mene om: skuffede de magtfuldt, eller omvendt?

6 kommentarer:

 1. Rygtet siger at Theis var MEGA! Giv vandvid til lol og lad ladheden hvile sammen med lal. Rygtet siger at det er en ny tid, der bevæger sig. Rygtet siger, at det hele indimellem svimler.

  SvarSlet
 2. Altså i forstanden, at det var GIGAGODT!

  SvarSlet
 3. De magtede skuffefuldt?

  SvarSlet
 4. Jeg er nysgerrig, Lars. Skriv noget mere om dine tanker, fold dem ud. Det er spændende hvorfor du bliver i tvivl. Jeg må jo ærligt indrømme, at jeg indimellem slet ikke forstår dine kriterier når du er helt oppe i den lysende himmel over tekst og dén gåde ville jeg gerne have løst. Altså jaja Nonsens og udpegning af højpandethed og selvføjtidelighed osv ud i det rene og radikale gak til det morsomme med-øjnene-drivende-af-latter men hvordan hulen finder du hovedoghale på den type tekst, det er en gåde - især hvad det er der kritisk udløser dine panderynker, altså bortset fra når gode forfattere begynder at skrive radikalt normalt og kedsommeligt uopfindsomt.

  SvarSlet