fredag den 7. juni 2013

Det er ikke krykker, DET ER KÆNGURUSTYLTER!

(HVORFOR KAN JEG IKKE SKRIVE BLOGPOSTOVERSKRIFTER I KURSIV?)

Er der virkelig ingen på redaktionen, der kan indse, at Lars Bukdahls sprog er så genialt overlæsset, kunstfærdigt, hyperintelligent, sprogfølsomhedsmaksimeret, at det er næsten ulæseligt!

Jeg springer oftest helt over artikler med hans navn øverst, anmeldelsen af Preisler-bogen måtte man jo læse, og det lykkedes da.

Men bare lidt mindre kløgtig, tak, lidt mindre beåndet, lidt mindre ekvilibristisk, bed Bukdahl om at læse de mindst 30 øvrige af jeres anmeldere, der skriver fortrinligt – og samtidig fordøjeligt.

Og fortæl ham, at hvis man hele tiden skal bruge kursiv, versaler og udråbstegn, så går sproget på krykker.

Med venlig hilsen
Niels Brandrup
Dr. Priemesvej 9, 6 tv.
1854 Frederiksberg C.
tlf. 3011 9393
post@brandrup.eu

4 kommentarer:

 1. Poul Aksel Poulsen7. juni 2013 kl. 13.50

  Du fortsætter bare med at skrive, som du hele tiden har gjort, Lars. Det er ikke en opfordring, men et krav.

  SvarSlet
 2. Jeg har lagt dit horoskop og kaldt dig Thomas Bernhard.

  SvarSlet
 3. Doktor Priemes Vej

  Den lokale læge og legatstifter Carl Christian Prieme var både aktiv i lokal politik og udmærkede sig under koleraepidemien. Han lagde sig ud med præsterne ved at sige, at lægerne havde mere forstand på sygdom end præster. Han havde gode ideer til, hvordan man kom fattigdommen på Frederiksberg til livs. Navngivet i 1896.

  SvarSlet
 4. Jeg læser konsekvent LB's anmeldelser først netop fordi de er "så genialt overlæsset, kunstfærdigt, hyperintelligent, sprogfølsomhedsmaksimeret, at det er næsten ulæseligt!" - de andre anmeldere skriver netop "fordøjeligt", men hvem gider tygge på en lind grød?

  SvarSlet