torsdag den 7. februar 2013

2 top 3'er med Olivia i top

(fordi hun læste fænomenalt, offensivt nervøst op af sine DIGTE (hvoraf flere har været blogposter) i forgårs til Hvedekornsoplæsning på Kultorvet sammen med Lea Løppenthin, Anders Mathiasen, Mia Degner, Poul Aksel Poulsen (på bornholmsk! en for sjælden poesidialekt) og Frank Kjørup, der også overvintrede overlegent med deres nærvær)

TOP 3 OVER LITTERÆRE BLOGS LIGE NU

1. JEG SKRIVER MIT NAVN MED VERSALER
(nylig blogpost:
åh hvad/ skydækket er der, men så tyndt/ bliver liderlig ved tanken om ting der næsten er der/ det vil blive sommer igen og jeg er vidende om det/ på den måde brændt, på den måde ufornuftig, ført/ sover så lidt, jeg er hvileløs/ faldt over en næsten ikke synlig tråd så jeg slap selen og hunden løb( hvor så den gylden ud da den løb over marken!/ endelig fik den brugt sine muskler!/ en lille å, man vejer så lidt, der er ingen der kan huske noget/ det hele falder af uden man mærker det andet end man ingenting har/ en stor nydelse at gi solen af sine trusser, være alene/ endnu ikke vide, eller ha glemt det, at man en dag bliver så ussel// sådan en lille gnier!/ sådan en lille hønserøv)

2. Mit ansigt indadtil/udadtil
(nylig blogpost (apropos Lars Hedegaard):
Modsvar på modsvar II
Jeg er bombe lise, det hedder ikke bombe lise, dukke lise, jeg hedder vel nok ikke dukke lise, jeg er bombe lise, jeg går henad gaden med nåle i hår, gerningsmanden i mig, m/k, s/h, gerningsvæsenet foran mig opløser sig for øjnene af mig, i celler, dem, der ikke er blevet behandlet ordentligt, dem, som ikke har haft det godt, hvordan kunne det gå så galt, celler som er blevet misforstået, en sværm af mangler, celler, iiiiiiiiii, hvorfor opløser jeg mig for øjnene af mig, gerningsnar, du skal ikke få det til at se ud som om jeg stikker halen imellem benene, bare fordi jeg ikke siger noget lort om dig og din kultur, i mangel på nærhed, på forståelse, respekt, det er skændigt, uf, skændigt plus kryds og slange, en sværm af mangler, du er ondere end mig, fucking gerningshvadvedjeg, jeg har ret, jeg er sand, du er en bisværm af mangler, det er dem der danner din (dårlige) figur.)

3. Mich&Susse
(fra nylig blogpost:
Tallene taler deres eget skræmmende tydelige sprog: Googler man ”kommentere på” får man cirka 570.000 resultater, og kun ganske, ganske få af dem handler om, at det lyder ÅNDSSVAGT at bruge denne konstruktion. Som der står i Den Danske Ordbog: ” NOGEN kommenterer NOGET/NOGEN   NOGEN kommenterer på NOGET (konstruktionen med regnes af nogle for ukorrekt)” Ja, det skal jeg lige love for. Og umådeligt uattraktivt. Der er givetvis tale om en anglicisme (en meget direkte oversættelse af ”comment on” – hvornår mon folk indser, at ’direkte’ langt fra altid er lig med ’præcis’ i denne sammenhæng? Et forsigtigt gæt: Nogenlunde samtidig med at Johannes V. Jensen officielt kåres til Asiens tredjetykkeste bassist), og således antager vendingen karakter af invasiv art, en sproglig pendant til bjørneklo og kinesiske taskekrabber og harlekinmariehøner og bisamrotter og så videre. Selvsagt er der folk, der nu vil gribe analogien i flugten og hævde, at der snarere er tale om en pendant til biodiversitet, og ville vi måske undvære pastinakker, denne velsmagende rodfrugt, og er det ikke bare racistisk, fordi ’pastinak’ indeholder nøjagtigt de samme bogstaver som ’Pakistan’? Lad det være sagt med det samme: Jeg kan vældig godt lide pastinakker. Men det ændrer ikke på, at jeg, når jeg hører mennesker omkring mig ”kommentere på” noget, får en åbenbaring om deres seksuelle tiltrækningskraft: Den er der ikke.  

(peiterpeitersen og capsareric (der holder en forhåbentlig lille pause lige nu) er selvfølgelig stadig deroppead, de skal bare ikke føle sig for sikre i sadlen)

TOP 3 OVER FACEBOOKOPDATERERE (SOM JEG ER VENNER MED - GØR LIGE SÅ) LIGE NU

1. (Asta) Olivia Nordenhof
(nylig opdatering:
nu siger jeg noget jeg aldrig før har sagt offentligt: jeg kan afgøre sportskampe. hvis jeg af et rent hjerte tror på et givent hold, vinder de. altid.hvis jeg siger til mig selv: han scorer på straffe, så gør han. efter anden hallej idag tænte jeg, om jeg skulle gå ind i det. men så gad jeg altså ikke det mere. jeg er ligeglad. jeg kunne have stoppet det men jeg gad altså ikke. det er også munternt at tabe. det skal man huske. dem der har tabt danser tit bedst såe.

2. Keith Thomas Lohse (Mit navn er Keith)
(nylig opdatering:
Dugvåd blomstereng, sortsmudsket pædofil i beskidt duffelcoat, kåde følhopper i munter leg: hvad stikker ud? Man skulle tro det var den pædofile, ing? Men det var det ikke, det var hestene. Føj for satan, jeg glemmer aldrig hestene. Deres psykopatiske øjne og hastige, hede vejrtrækning, imens de "undersøgte" mig på gynækologlejet, fuck jeg hader heste.)

3. Asger Schnack
(nylig opdatering:
AssociationeR (21): Idag er det Daisy – Fragment af imorgen – Diamond Dogs – Fremtidsminder)

3 kommentarer:

  1. Poul Aksel Poulsen7. februar 2013 kl. 23.04

    Kun næsten enig, for jeg synes ikke, man kan tale om førende blogs uden at nævne Knud Steffen Nielsens - så den smider jeg lige et link til her:

    http://knudsteffen.blogspot.dk/ :)

    SvarSlet
  2. hej Poul
    helt enig.
    Knud Steffen Nielsen har erfaringen iorden og han skriver med en tabt ungdom i blodet :-)
    han er en af my favorites :-)

    SvarSlet
  3. Finansiering tilgængelig, Investeringsfinansieringsmuligheder 3%
    Brug for forretnings / personlig finansiering, finansiering af boligforbedring? Svar E-mail: ( Atlasloan@protonmail. ch ) for flere detaljer om at få et lån

    SvarSlet