søndag den 17. februar 2013

Vera Vinkelwir tager til Gentofte (sikke psykedeliske sækkestole)

Photo: Mikkel Carl: FUCK YES – Traneudstillingen. Opening February 9

Jeg skal snart drage til til Mikkel Carls Traneudstiiling på Gentofte Hovedbibliotek, Fuck Yes, IGEN, for til ferniseringen sidste lørdag måtte man ikke sidde i de pertentligt (og bare forpulet SMUKT, må jeg godt sige det, Mikkel?) actionmalede sækkestole foran de over 400 Ikea-spejle, men det må man, så vidt jeg forstår, NU! Intet slår lumsk pseudo-ekspressiv ((men reel (og reel smuk)) magelighed! Kirsten Hammann har også besøgt udstillingen, fortæller hun kunstneren på Facebook, og hun fik heller ikke sat sig ned, det er på tide at sidde!:

Så kom jeg ud og så din udstilling. Så flot! Og så mange spejlinger og fordoblinger og mennesker og ting og sager og mig selv og min iphone, der blev en del af installationen. Men jeg turde sgu da ikke sætte mig på puderne, selv om jeg godt ved, malingen er tør. Man ved jo aldrig ... og ens pæne frakke ... og folk, de står og glor, nej, det fik du mig altså ikke til :)

Al den gode kunst rundt i byen! Jeg nåde ikke at anbefale Mogens Møllers hemmelighedsfulde ægyptiske kasser hos Tom Christoffersen, før de efter kun en uge pist var forsvundet igen:

http://www.tomchristoffersen.dk/exhibitions/previous/isis/works/7.jpg 

for slet ikke at tale om mini-Albert Mertz-festivallen samme sted, som jeg lige nåede at se, med 1 blåt og 1 rødt øje, på sidstedagen (men der kommer en Part II!):

Ingen kommentarer:

Send en kommentar