mandag den 6. december 2010

Mandag, mildest talt manisk

Jeg havde ikke helt gennemtænkt, hvad det indebar at abonnere på Martin Glaz Serups sms-eksperiment Mandag, hvor man hver mandag i december får ALLE Martins sms'er ud i verden ind på sin egen mobil, fordi det bliver godt nok ret ekstremt mange: mellem midnat og her klokken 13.00 i alt 41 (enogfyrre) sms'er til kontakter, venner, kæreste, ekskone (og jeg burde ellers have været advaret af hans sms-readymade-montage (en uges sms'er organiseret efter klokkeslet, så vidt jeg husker) på den dér svenske bogforside). Jeg bliver forskrækket af bip'ene hver gang, selvom jeg nu har lært at lade en 5-7 stykker klikke ind, før jeg åbner og læser - men det skal så også siges, at han har siddet grounded i et fly til London i indtil flere timer, først for 10 minutter siden kom det i luften - "og nu bevæger vi os, heya Klimakrisen! kh m". Netop fordi Martin er sådan en flittig, grænsende til manisk, selvfølgeligt lyn-konverserende sms-taster, synes jeg, at projektet fungerer flot, som et postmoderne hverdags-x-ray; han siger det selv meget præcist (og ubeskedent!) i en halv time gammel sms, der måske faktisk er PERSONLIGT ADRESSERET til mig, det kan jeg jo (vistnok?) ikke se:

Hej L. Jeg læser endnu mere om Knausgård i Den Blå Port, og tænker at jeg er en slags Borges i forhold til ham. Jeg kan nøjes med referatet på et par smser ... Kh M

Fortsættes hypert, når han lander!

8 kommentarer:

 1. næææh du, dén fik jeg også!

  SvarSlet
 2. Det er 40 kr i alt plus alm. sms-takst, står der. Det vil sige alm. sms-takst for den ene sms, man bestiller med, ikke sandt?

  SvarSlet
 3. I don't know -

  og p, selvom du også fik den, kunne den jo godt oprindeligt/privat være til mig som L, med mindre man så får den ved siden af uden overskriften mandag!?

  SvarSlet
 4. jaja, du har ret, det var den sandsynligvis, L, men jeg havde i det hele taget først lige forstået konceptet da jeg skrev det ... min mobil segner (men den er godtnok også gammel)

  SvarSlet
 5. Kære Lars,
  Har været offline i nogle dage, men beskeden var ikke til dig, men til en anden L; hvis den havde været til dig havde du modtaget den to gange - én med mig som afsender og én med Mandag som afsender.
  Og P; fik jeg virkelig brandt din telefon sammen? Bare vent til på mandag, der er jeg sikkert i Danmark og derfor mere smsende...
  KH Martin

  SvarSlet
 6. Martin! Hvorfor skal den illusion absolut fratages mig! Det er da en god pointet, at alle L'er (og ingen P'er) føler sig særligt tiltalt!

  SvarSlet
 7. ja det skuffer også mig!!
  - og min tlf holdt! jeg skulle bare lige slette nogle billeder og lidt forskelligt. så kom bare an på mandag!

  SvarSlet
 8. Nå, men så var den også til dig Lars, læserne har altid ret ;-)

  SvarSlet