fredag den 20. juli 2012

Korrektion af påstand om billøshed

i Chresten Forsoms Bet-vindende MANHATTAN i min pristale i WA Bøger i dag: Chresten fortalte ved Bet-overrækkelsen, at der i enkelte af de 120 (af ingen andre end digteren overskuede) gadekryds på en intrikat vis, jeg ikke husker den nærmere typografiske karakter af, optræder skriftbærende lastbiler (og taxaer? nej vistnok ikke), bare så I ved det!

2 kommentarer:

  1. Du søgte: "Chresten Forsom" - ingen resultater - Sådan ser det ud hvis man søger på Saxo.com - Hvordan kan det være? Nu går det her vel ikke hen og bliver den hemmelige bog som alle har hørt om men som ingen har læst fordi den ikke kan købes?

    SvarSlet
  2. http://www.saxo.com/dk/manhattan_chresten-forsom_loesblade_9788792684110 :

    "Beskrivelse: N.B.: "MANHATTAN - en nedskrivning" er en del af småtryksserien Arena Kontra og kan kun erhverves via abonnement og henvendelse til forlaget. Arena Kontras 2011-sæson skydes i gang med en kraftpræstation. Forfatteren Chresten Forsom har nemlig affotograferet og omformet 120 gadekryds på Manhatten til tekstcollager. Disse 120 unikaværker udgør Arena Kontra #1, 2011. Arena Kontra #1, 2011 er ikke til salg, men sendes gratis til medlemmerne af Klub Arena - Arenas bogklub, abonnementsordning og litterære gavebod."

    SvarSlet