fredag den 14. oktober 2016

Slagtede darlings, bagte bonusser 5

(outtakes fra Jens Blendstrups Slagterkoner og bagerenker

(MODUL - Jørgen savner mennesker (faren og moderen men også kærester og tilstande))


Savnede min far i går. Da jeg var barn byggede vi skibe. Så ham stå i havedøren med en pibe. Senere gik han rundt og slog græs og gjorde sig fortjent til hvile. Hej far, råbte jeg.
  
Savnede min far i går. Da jeg var barn sad vi oppe om natten og snakkede. Så ham komme ind med biksemad og sætte sig i sin sorte sofa. Lagde mærke til hvordan armlænet var slidt der hvor han plejede at tromme til radioen. Hej far, råbte jeg.

Savnede min farfar i går. Da jeg var barn blev jeg og min bror sendt til Præstø hver sommer. Så os stå i farfars skur og betragte alle krukkerne med søm og cigarkasserne med cykelgummi. Så ham komme ud af huset og sætte sig i den gule stol, irriteret over at vi havde hugget flasker for at knuse dem i åen. Hej farfar, hviskede jeg brødebetynget.

Savnede noget smerte i går. Da jeg var ung led jeg tit af mange mange smerter. Så dem komme krybende om natten mens jeg lå forkert i nogens arme. Så dem gasse op når jeg var væltet på min knallert. Mærkede dem når jeg gik i stå ved havet for at tænke over det jeg ikke kunne forstå. Hej smerter, råbte jeg, har jeg tid til jer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar