tirsdag den 18. januar 2011

Hvem snyder jeg, når jeg snyder mig selv?

Jeg arbejder mig IKKE samvittighedsfuldt frem til anmeldelser af de i dyb slow motion stadig færre, tiloverblevne ikke-2011-bøger, jeg venter bare ØRKESLØST på, at posten afleverer det ikke-anmeldereksemplar af Lone Aburas' Den svære toer, som jeg har tiltigget mig fra Gyldendal - dvs, at jeg langt meningsfuldere kunne bruge tiden på at læse Aburas og partners speciale om (de ikke få) queer-tendenser i digte af Mette Moestrup, som MM på FB har udleveret link til, men heller ikke det kan jeg tage mig sammen til (og det går heller ikke for godt med bare i det mindste at kopiere 1 andet, 7 år gammelt speciale - om mig selv & Højholt, der omsider ingen vej er udenom at aflevere tilbage: 1 side, 3 minutter, 1 side, 9 minutter, 1 side ...) bum bum bum bum bum bum bum bum bum bum (kopiere) bum bum bum bum bum bum bum (kopiere) bum bum bum bum bum bum bum bum bum (kopiere) bum bum bum bum bum (kigge ind til terminsprøvede teenagere der ser 1. afsnit af Lost) bum bum bum bum bum bum bum (ned ad trappen, tjekke bugnende tom postkasse, op ad trappen) bum bum bum bum bum bum (kopi) bum bum bum bum bum

2 kommentarer:

  1. ... bum bum bum bum (skrive gl-bog-anmeldelse 1 b o g s t a v ad gangen)bum bum bum bum (tjekke postkasse OG NU ER BOGEN DER OG JEG LÆSER STRAKS LØS; DET KNITRER FOR VITTIGT:

    Den alvidende forfatter
    Jeg har i denne bog valgt at arbejde med en alvidende fortæller. Det var ikke planen til at begynde med. Til at begynde med ville jeg skrive en bog i jeg-form. Men i min skrivegruppe har man fortalt mig (på baggrund af de tekster jeg har forsøgt mig med siden min debutroman Føtexsøen), at det det samme sure og lidt halvbitre jeg, der gik igen i de nye tekster. Så nu vil jeg eksperimentere, lege lidt. Det gode ved den alvidende fortæller er, at den kan hoppe ud og ind af personernes hoveder. Det tror jeg bliver sjovt. For det andet har mange forfattere haft succes med at skrive romaner med en alvidende fortæller. Den succes vil jeg også have.

    SvarSlet
  2. Har Abduras også forsøgt at tigge bøger hos Gyldendal? Jeg har... de sagde nej til lille mig

    SvarSlet