tirsdag den 24. august 2010

Den daglige alfabetisering, eller Den alfabetiserede dag

Christiansen

kommer før

Christianssen

4 kommentarer:

 1. - men først kommer Christensen, selvfølgelig.

  SvarSlet
 2. hej lars
  beklager at skulle henvnde mig til dig i fuld offentlighed, men facebook er blokeret her på biblioteket, og det er så ikke rigtig privat .. velan, da:
  jeg sendte din kollega Bo Green Jensen en mail fra facebook for at spørge ham om noget TV-historisk, research, men det er en lille måned siden, og han har ikke svaret. så nu spørger jeg dig, er han en sådan en, der aldrig tjekker sin facebook eller får alt for mange henvendelser eller i virkeligheden er et pindsvin? jeg er ikke friends med manden, da jeg ikke sådan bare indlader mig med fremmede herrer på nettet, men kunne det være grunden? noget med at slette fremmedes henvendelser? nå, jeg tænkte bare, at hvis du sidder lårene af ham i WAs kantine, kunne du så mumle lidt, om han har set den mail ... osv
  på forhånd tak og
  grand cru hilsener

  SvarSlet
 3. Hej Jens Jacob

  Jeg kan virkelig ikke svare for Bo Greens Facebook-vaner, og jeg støder sjældent på ham udenfor biografernes plysmørke (hvor jeg nødigt befinder mig så pressevisnings-tidligt) - men hvis det skulle ske, at jeg krydsede hans tilrøgede vej, skal jeg nok hilse fra dig.

  kh Lars

  SvarSlet