mandag den 17. maj 2010

Reolarkæologi 2

Et postkort med Jellingestenfrimærke fra Mikkel Thykier, dateret november 2003 (som vel faktisk skal skrives på værkfortegnelsen nedenfor), der mikrogrammatisk småt og sirligt skælder mig huden fuld; jeg klarer kun at afskrive begyndelsen, for det rammer stadig plet:

Lars: Sig dog op! De tager røven på dig, de er fuldstændig ligeglade m. det du skriver: Du skal bare legitimere, at de ikke udelukkende er en højre-reaktionær avis. Så længe du ikke udfordrer dig selv (refleksion! det sværeste for dig ...) & så længe du er tilfreds med at være et lille, afsondret hjørne af deres have, som de kan beskære og omplante som de lyster, kvalificerer dine anmeldelser sig ikke som nødvendige: Du kunne lige så godt skrive samtlige anmeldelser i Standard."

Som jeg netop har skrevet en gedigent ureflekteret og unødvendig anmeldelse til (se nedenfor) ...

3 kommentarer:

  1. På Standart (med t) ærgrer det os at vores næsten-navnesøster, Standard (med d), åbenbart antager gedigent ureflekterede og unødvendige anmeldelser – den var ikke gået hos os, skal jeg hilse og sige…

    Jonathan
    Redaktør på Standart

    SvarSlet
  2. Hvem skrev med d til sidst først? Mikkel? Lars?

    SvarSlet
  3. Det er Mikkel, der skriver med d, og han plejer at vide, hvad han gør, og faktisk skriver han det med versaler: STANDARD - men altså for syv år siden.

    SvarSlet