fredag den 5. maj 2017

VINGEBRUS

Der er omsider (smuk) forside (ved Clara Birgesson) og (smuk) udgivelsesdato, 1. juni, på Cecilie Linds roman:


- og her er pressemeddelelsen:

-->
ROMAN OM EN ENGEL OG EN PIGE

Cecilie Lind romandebuterer med Til en engels forsvar, hendes femte bog.

Hver sætning hos Cecilie Lind har attitude og temperament: skriften vrænger, er sødladen, indigneret, næsten hallucinatorisk, den opløser tid og rum og bliver svimmel og udarter med meta-kommentarer og synske hvirvler.

En engel går i krig. En engel forfalder. En engel forløber sig. Hun skulle tage sig af en pige, som skytsengel, men forelsker sig i pigen. Hun bliver lidenskabelig, det går ikke, hun forvises. Pigen kommer til orde. Englen stilles for retten. Det ser sort ud, og Gud træder til.

Jeg er en gud. Jeg er svag, men jeg er mægtig, men jeg trænger til et kælent hjerte, en engels tålmodighed Og sandelig siger jeg jer: Jeg er en herre, en pige, en hykler, liderlig efter Satan og Englen, begærer: selskab og flammer og lyshav og ondskab og hellighed og tilgivelse – åh tilgivelse. Hvilket lifligt fænomen. At kunne befris for sig selv og sin almagt, og sin altoverskyggende angst, og sin altopslugende kærlighed. Jeg elsker alt itu, og jeg græder mine guddommelige tårer hver eneste aften, og min gråd er regnen der falder og befrier ørkenen for sin tørst i den kolde kolde stjernenat.

Cecilie Lind, født 1991, uddannet fra Forfatterskolen (2011–2013) debuterede i 2010 med Ulven åd min eyeliner, siden har hun udgivet Dughærget pupil accelererer tusmørke, 2012, Strunk, 2015 og Scarykost, 2016.

Genre: roman
Udgivelse: 1. juni 2017
Pris: 250,-
ISBN: 9788793128644

1 kommentar: