mandag den 1. maj 2017

Dagens eneste talelicens

er udstedt til LINE KNUTZON, der holder tale i VERSALER (som hun fik licens til mange år før Yahya Hassan kom på BANEN) i POLITIKEN i dag - sådan begynder TALEN, og hold kæft, den brænder SANDT:

"JEG ER SAMLET HER I DAG I MIN STUE FOR AT FEJRE ARBEJDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG.
MEN JEG ER OGSÅ SAMLET HER I DAG FOR AT SIGE, REND MIG I RØVEN, OG JEG HAR DESUDEN OGSÅ BRUG FOR AT SIGE HOV HOV.
MEN FØRST SKAL DER TAKKES BAGUD I TIDEN: TAK, GAMLE OG FOR LÆNGST AFDØDE KAMMERAT! TAK FOR FOLKESKOLEN, SUNDHEDSSYSTEMET, BIBLIOTEKSVÆSNET, DANSK SKOLETANDPLEJE, VEJVÆSNET - JA, SÅGAR SKATTEVÆSNET, FOR HVEM DET ANDET IKKE EKSISTEREDE.
TAK TIL ARBEJDSLØSHEDSKASSER, SYGEKASSER OG ANDRE KASSER OG VÆSNER, BRUGSFORENINGER OG ANDELSFORENINGER, SOM ENGANG BLEV VARETAGET AF MENNESKER, DER KENDTE TIL LIVSENS ONDSKAB PÅ ET PLAN, DER ER UDEN FOR NUTIDSDANSKERENS FATTEEVNE. TAK FOR JERES KAMP FOR GODE ARBEJDSFORHOLD, ANSTÆNDIG LØN, TAK TIL ALLE DE KVINDER OG MÆND, DER HAR BANET VEJEN, SÅLEDES AT JEG IKKE ENDTE MINE DAGE ENTEN UNDER EN SVEDENDE OVERVÆGTIG GROSSERER ELLER SOM ENLIG MOR PÅ FATTIGGÅRDEN MED TO TÆNDER OG TRÆBEN OG FIRE BØRN MED LUNGESOT. TAK FOR INDSATSEN.
TAK TIL DE FORHADTE 68' ERE FOR, AT I PRØVEDE AT UDVIKLE VIDERE OVEN PÅ DET, JERES FORÆLDRE SKABTE FOR JER. I ER BLEVET HÆNGT TIL TØRRE, LATTERLIGGJORT, HÅNET OG MISTÆNKELIGGJORT, OG JERES FEJLTRIN BLIVER STADIG OG IVRIGT FREMHÆVET, SÅLEDES AT ANDRE KAN FØLE SIG BEDRE OG DYGTIGERE END JER. MEN KAMMERATER - I GJORDE FORSØGET OG SATSEDE! MEN EN ULYKKELIG KOMBINATION AF FATTIGFIRSERNE OG EKSISTENSIELLE KRISER SATTE EN STOPPER FOR EN ELLERS SPÆNDENDE UDVIKLING.
OG UDVIKLING MÅ OG SKAL DER TIL! FOR DANMARK ER, HVIS NOGEN SKULLE VÆRE I TVIVL, OMGIVET AF RESTEN AF EN VERDEN, DER UDVIKLER SIG FRA TIME TIL TIME, SELV OM VI IKKE KAN LIDE DET. MEN HVEM STÅR FOR UDVIKLINGEN I DANMARK I DAG? KAN VI UDVIKLE VIDERE PÅ DET, VI ALLEREDE HAR, NÅR VI HVER ISÆR ER BLEVET ENKELTMANDSINDIVIDER I ET ENKELTMANDSSAMFUND, DER LEVER INDIVIDUELLE ENKELTMANDSLIV, HVOR FOLK GÅR TIL ENKELTMANDSGYMNASTIK OG SPISER ENKELTMANDSKOST, REJSER PÅ ENKELTMANDSREJSER, STEMMER PÅ ENKELTMANDSPARTIER, DER HOLDER ENKELTMANDSLIVET OPPE, OG DE PARTIER, DER ENGANG HOLDT FÆLLESSKABET OPPE, HAR SÅ STÆRKT INDIVIDUALISEREDE MEDLEMMER, AT DE IKKE KAN SE FÆLLESSKABET FOR EGEN BLÆNDENDE INDIVIDUALITET, SÅ DET HELE ER BLEVET HIP SOM HAP."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar