fredag den 22. august 2014

En bokser der elsker at bade

Jeg søgte på titlen på Madame Nielsens nye roman Den endeløse sommer på Infomedia og fandt denne vilde, konceptuelle anmeldelse af den jo - og det er vel pointen? - i den stik modsatte boldgade pastichiøse roman fra Lokalavisen Nyborg:


Den endeløse sommer

KONKURRENCE: Sommeren fortsætter. Også i Lokalavisens fotokonkurrence
NYBORG: Det strømmer fortsat ind med sommerbilleder fra Lokalavisens læsere. Der er masser af leg og sol på billederne. Som nu for eksempel hunde Heisa. En bokser der elsker at bade og faktisk også kan dykke. På billedet kommer Heisa svømmende med fuld fart og skumsprøjt. Det er ikke kun hunde, der kommer ud i det gode vejr. Oldemor Kirsta er vild med sport på tv, men er alligevel blevet lokket til at spille ringspil i sommerhuset på Langeland. Man kan også bare lege hjemme i haven. Det gør hos Trine Lehd, der er yderst flittig med at sende biller ind fra sin iPhone. Billedet af den unge mand og sæbeboblerne bliver ugens vinder. Der ligger en præmie i Bladhuset til Trine Lehd. Lokalavisens sommerfotokonkurrence synger efterhånden på sidste vers. Fredag den 15. august klokken 12 er sidste chance for at indlevere fotos.
sådan gør du. Send det billede, du vil have med i konkurrencen, i så høj opløsning som muligt som vedhæftet fil på mail til adressen nyborg@fyens. dk.. Mærk mailen med " Sommerfoto 2014," skriv lidt om situationen, og hvor det er taget f. eks.. Skriv også for-og efternavn, adresse og telefonnummer.. Hver uge udnævner vi ét blandt de modtagne fotos til at være ugens bedste. Der er en præmie til vinderen, som kan afhentes i Bladhuset, Nørrevoldgade 58 i Nyborg.. Til slut finder redaktionen det foto, vi mener, er årets bedste. Præmien til " Årets bedste sommerfoto 2014" er en middag for to på Restaurant Teglværksskoven i Nyborg. Værdi 100 kroner. Vinderen får direkte besked.. Frist for fotos er fredag den 15. august klokken 12.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar