mandag den 21. marts 2011

Sjov inspirerer ikke til sjov

Mon ikke det er en lov, at man ikke UMIDDELBART bliver inspireret til at skrive noget (tvangs)sjovt af at læse eller høre eller se noget reelt sjovt!? At sjov kun inspirerer (til sjov) på afstand.

I hvert fald blev det kun endnu sværere for mig at skrive noget hemmeligt tvangssjovt til avisen af at se begyndelsen på (Line Knutzon-hyper-idol) Will Ferrells George W. Bush-show på Broadway, You're Welcome America, som så også helt inspirations-forbistret er desto sjovere jo plattere og sjoflere Wills Bush ter sig: forskellen på et almindeligt og et western-hand job (det skal ses for at forstås, men det er noget med tommelfingeren) - jeg lo mig fuldstændig i skriveblokering.

1 kommentar:

  1. "Mon ikke det er en lov, at man ikke UMIDDELBART bliver inspireret til at skrive noget (tvangs)sjovt af at læse eller høre eller se noget reelt sjovt!? At sjov kun inspirerer (til sjov) på afstand."

    Hvis det virkelig er en lov, må vi have Søren Pind pudset på den. For sådan en lov virker sgu da totalt undergravende på den kulturelle egenart i et så sjovt land som Danmark.

    SvarSlet