mandag den 1. november 2010

Emmanuel Gahungu anmeldt af Muhammed Saburjun

Som protest mod denne historie i Politiken i dag:

16-årige Yara Mahmoud Issa er halvt palæstinenser og har indtil for nylig solgt abonnementer for Weekendavisen hos virksomheden Mac Dall Telemarketing. Efter eget udsagn blev hun presset til at bruge et dansk navn, når hun ringede kunder op. »Det var noget, alle fik at vide. Da jeg havde foretaget mit første opkald, sagde min leder: »Jeg skal lige huske at fortælle dig, at du ikke må bruge dit eget navn«. Jeg valgte først at ignorere det, men efter et par opkald afbrød han mig og gentog, at jeg helst ikke måtte kalde mig Yara«, siger Yara Mahmoud Issa, der i stedet kaldte sig for Sara, Katja eller Kamilla. »Argumentet var, at vi også ringede til fru Danmark ovre i Jylland, som ikke skulle blive bange. Men når chefen ikke kiggede, brugte jeg mit eget navn«.

ændrer jeg min signatur over denne morgens anmeldelse til WA af Henrik Nordbrandts julekrimi til Muhammed Saburjun - og Nordbrandts navn til Emmanuel Gahungu.

(begge navne fundet i Navnebog København)

1 kommentar:

  1. God ide. Den nyhed kræver modsvar.

    Håber du får lov og ikke bliver presset til at hedde Lars Bukdahl.

    Har du hermed afsløret, hvem den digter er, hvis bog du rasede over?

    Jeg holdt meget af den pjattede Finkelsteins blodige bazar i sin tid men Borum var gal. Jeg vil personligt glæde mig til Nordbrandts julekrimi.

    SvarSlet