onsdag den 15. januar 2020

Månens kønspolitik

Langt mindre problem
end urimeligt månehad
er rimeligt mandehad

færre mands-, flere
månechauvinister

1 kommentar:

  1. Selvbiografisk opdatering. Øv. Er blevet separeret, har to sindslidelser, dårlig økonomi og en beklumret grottelignende lejlighed og i morgen skal min datter introduceres for min kones nye kæreste. Føler mig bitter, fortvivlet og i et følelsesmæssigt limbo på sjette måned. Har to kvindelige psykologer som konkurrerer om min opmærksomhed høhø.

    Sjov. Til dette lille tekststykke medfølger et sæt dam-brikker som er lavet af ”det fineste sorte fedt”. PS! Jeg har dem på lager. NB! De er udstillingseksemplarer.

    Tænksom alvor. Jeg drømmer om at der var en filosof der evnede at skrive traktaten ”Bloggerens nødvendige indstilling til had og ondskab. En analyse.” Men i grunden tror jeg at man skal gøre sig sine egne erfaringer med at stå frem på godt og ondt i stedet for at pligtaflevere romaner og flere romaner. Bare der var flere i Danmark der bloggede. Der er et eller andet inderligt grimt ved at aflevere en bog. Noget pænhed i det, som jeg ikke kan lide. Men det er også meget fedt hoho.

    Begejstring. Når vi kigger ind i os selv kan vi se et mysterium. Vi må droppe den forløjede oldtidsdyd selvkendskab.

    Personligt. Jesper E, der er ØK på søndag i Sorø og jeg vil gerne have dig med. Alle har det godt, alle i hele verden, undtagen mig. Kh Morten

    Krypterede hilsner. Roar Tak, Kærgården Bukdahl, Svend Fordi, Gefion Du, Nisse Blogger.

    SvarSlet