torsdag den 13. december 2012

Min identitetsæstetik (holder ikke)

Jeg bryder mig ikke om bananer, men er glad for ting, der ikke er bananer, men smager af banan (banankage, bananis fx).

Jeg bryder mig ikke om kaffe, men er glad for ting, der ikke er kaffe, men smager af kaffe (kaffekage, kaffeis fx).

Jeg bryder mig VIRKELIG ikke om kartofler, men er glad for ting, der er lavet af kartofler, men ikke smager som kartofler (chips, pomfrits fx).

Jeg bryder mig meget om lakrids og er meget glad for ting, der ikke er lavet af lakrids, men smager af lakrids (dine kager med lakridsstøv, det californiske glas rødvin i går på Adendum fx).

4 kommentarer:

  1. Men er kartofler ikke osse lavet af kartofler?!?

    SvarSlet
  2. Jeg finder din udtalelse problematisk: En kartoffel sender digte ind til Hvedekorn, og modtager en svarskrivelse, hvori den læser: dine digte er ok, men jeg bryder mig VIRKELIG ikke om kartofler.

    Som alle ved er kartoflens hjerte lavet af lakrids, hvilket ikke gør din udtalelse mere spiselig

    SvarSlet
  3. Chateau Smith Cabernet Sauvignon, Columbia Valley, Washington: Château-sofistikeret, West Coast style! After-eight, blommer, pibetobak, bacon og
    lakridskonfekt! 75 kr glasset! som vel og mærke - når vi taler vinbar - i realiteten er en bundsjat i et MEGET fint glas; Smager det lidt af Husted?

    SvarSlet
  4. jeg bryder mig ikke om dine digte - men jeg er glad for, at du har ord med i dem.

    SvarSlet