fredag den 29. december 2017

DE

er - SENSATION! - den minimale OG kollektive titel på prosamester Helle Helles nye roman (som jeg fik nys om for en tre uger siden på redaktørkontor og har haft forfærdeligt svært med at holde kæft med, hvilket det lykkedes mig NÆSTEN at gøre i denne blogpost), hvis kommende eksistens - til MARTS - omsider må være officiel, eftersom den omtales i Lotte Kirkebys artikel om 2018-titler i dagens Kristeligt Dagblad (men stadigvæk ingen andre googlelige steder (jeg har søgt dagligt!)):

"I den mere minimalistiske ende er Helle Helle aktuel med romanen "de" (Rosinante), som er en skildring af et mor-datter-forhold i en fortælling om sygdom og kærlighed, om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 1980' erne og om sprog, der ikke slår til - men alligevel gør det."

Aldrig er der gået så langt tid mellem nye HH-tiler (Som det er kom i 2014), så der er tale om HYPERINTENS glæden sig.

1 kommentar:

  1. Har du noget kærlighedsproblem? Jeg kaster en kærlighedsformel til dig for at hjælpe med at løse din kærlighed i dag! Kærlighedsformularer, der aldrig mislykkes. Arbejder selv i de mest vanskelige situationer. E-mail i dag !. Find din sjælskammerat. Ægte healer. Meget overkommelig. Retssager staver. Strong Love Spells.kontakt os
    E-mail ______ Templeofanswer @ hotmail. co .uk
    Ring / Whatsapp ____ +234 8155 42548-1

    SvarSlet