tirsdag den 15. november 2016

Rif på Lab - en doku-tråd

Kære Øverste Kirurgiskes brevkasse
Har Rifbjerg nogensinde læst op på The Lab (eller Mayhem) og i givet fald hvornår (en novelle i hans nye, efterladte samling Dametur synes at ville parodiere en seance dér)!?
kh Lars

Comments
Jesper B. Korndal
Jesper B. Korndal Husker han var på The Lab mener det var Juni 2008...

Lars Bukdahl
Lars Bukdahl OK! så har vi ham placeret på åstedet, godt, tak!

Lars Bukdahl
Lars Bukdahl Kan vi få officiel bekræftelse, Niels Ivar Larsen, Muhammed Sternberg, Jens Blendstrup !?

Jesper B. Korndal
Jesper B. Korndal Svarre holdt en mindre tale til ham mindes jeg

Niels Ivar Larsen
Niels Ivar Larsen JA! Store Klaus læste op hos os. På Lab, husker ikke årstallet, tror det må have været tidligere end 2008 dog. Det var en stor dag. Havde længe søgt at overtale ham.

Jesper B. Korndal
Jesper B. Korndal Kan sagten svære han har været der tidligere Niels Ivar Larsen, men den juni dag i 2008 var han der i hvert fald...husker det som om han modtog en pris og Svarre sagde et par bevingede ord

Jens Blendstrup
Jens Blendstrup Ja det husker jeg tydeligt vi måtte lave døren højere for at han kunne komme ind med sin sixpence !

Niels Ivar Larsen
Niels Ivar Larsen Okay, så må det have været der. Vi havde ham kun en gang. Men det blev aftalt, at han skulle dukke op helt tilbage i 2000, da ØK fik Klaus Rifbjerg-prisen. Jeg måtte have fat i Sven Holm til at lægge pres på ham.

Lars Bukdahl
Lars Bukdahl (jeg vil citere rigt på min blog senere, men kan dog røbe så meget at en central medvirkende er en "skægbevokset gnom og springtullemand, alle kaldte Stavblenderen" ...

Lars Bukdahl
Jens Blendstrup
Jens Blendstrup Ja jeg husker også Martin ringede til ham på et redaktions møde på diakonissen. Det har nok været i år 2000 Og fangede ham i Spanien. Det blev en længe snak. På fastnet telefon!

Muhammed Sternberg
Muhammed Sternberg skriver senere

Muhammed Sternberg
Muhammed Sternberg Ja, Lars, jeg havde ringet flere gange til hans hjem i Spanien og fik omsider booket ham til at komme og optræde på Lab. Det skal nok passe, at det var i juni 2008. Jeg blev medlem af ØK i 2006, så det er efter det år. Jeg fik aldrig talt med ham på dagen, bl.a. fordi Svarre talte ivrigt med ham og holdt tale for ham og vist troede, at det var deres brevkorrespondance, som havde ført til, at han var der (Niels Ivar tror tilsyneladende, at Rifbjergs tilstedeværelse var foranlediget af ham selv). Den slags var og er en meget syret oplevelse for mig. Nå, jeg ville alligevel ikke have vidst, hvad jeg skulle have talt med Rifbjerg om, men det må også have været lidt sært for ham, at den generte person, der bookede ham ikke henvendte sig til ham på Lab. Det kunne jeg ikke overskue, pinligt nok.

Lars Bukdahl
Lars Bukdahl TAK til alle informanter og til Sternberg for den endelige, autoritative, meget rørende version (og for i går på Bogforum) - FINDES DER MON FOTOS!? OG KAN NOGEN HUSKE HVAD HAN LÆSTE OP?
Muhammed Sternberg Thomas "Klæbehjerne" Krogsbøl ville muligvis kunne huske det!

Jesper B. Korndal
Niels Ivar Larsen
Niels Ivar Larsen Hør her, jeg lobbyede meget kraftigt for at få Klaus Rifbjerg til at læse op. Det gjorde jeg alle de gange, jeg mødte ham og det gjorde jeg i en telefonsamtale, jeg havde med ham, hvor Sven Holm havde ringet ham op først og anbefalet ideen - Sven havde selv læst op på Lab. Og der sagde han, at det ville han gerne på et eller andet snarligt tidspunkt. Det kan Sven bekræfte.

Niels Ivar Larsen
Niels Ivar Larsen Det var digte fra Konfrontation, og vistnok også fantasien om Søren Krarup som gammel.

Muhammed Sternberg
Muhammed Sternberg Hør selv her, det er ikke sådan man booker folk til at komme på en specifik dato.

Muhammed Sternberg

Niels Ivar Larsen
Niels Ivar Larsen Det har jeg ikke påstået noget om. Første skridt var jo ligesom at få et ja overhovedet. Men fint at du fulgte op.

Jesper B. Korndal
Jesper B. Korndal Jeg kan efter en mindre snak med mig selv, bekræfte at jeg INTET havde at gøre med at han dukkede op...

Muhammed Sternberg
Muhammed Sternberg Ha, det var præcis sådan her, jeg havde det på den aften.

Jesper B. Korndal
Jesper B. Korndal Men denne tråd er en af de flotteste længe, om ikke andet

Lars Bukdahl
Lars Bukdahl Vel er jeg ikke Peter Øvig og ØK ikke BZ ...

Muhammed Sternberg
Muhammed Sternberg Har man nogensinde set Lars og Øvig noget sted samtidig

Caspar Eric
Caspar Eric jeg har længe gået og tænkt på, hvem der var dansk litteraturs Timon. Nu ved vi det.
 
(citater følger LB)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar