mandag den 25. juni 2018

Jeg er ligesom Jørgen

Jeg har det og opfører mig - bare mest vis Twitter - NØJAGTIGT som Jørgen i dette citat, og nu er jeg lidt mindre pinlig over det:

"Det seneste års tid har jeg været helt afhængig af Trumphistorierne, uden i øvrigt at sammenligne ham med de andre barylere. Det er virkelig ikke overdrevet, når jeg bruger ordet afhængig. Hver eneste dag lader jeg mig fodre med Trump-historier. Det er som en spillefilm fra virkeligheden, hver eneste dag sker der nye ting. Et drama. Skræmmende og fascinerende på én gang.
Allerede om aftenen glæder mig til næste morgen, hvor jeg skal følge med i de seneste historier om Trump. Han er en af de mest fascinerende fortællinger, jeg nogensinde har mødt. Jeg kan slet ikke få nok.
Jeg bruger to timer hver dag på aviser og nettet, for at orientere mig og få skabt et overblik. Her til morgen har jeg læst Kristian Mouritzen i Berlingske om G7 og Trump, jeg gider kun læse de dygtige journalister.
Men også tidsskrifter, det er en slags litteratur for mig, dog uden at jeg læser det for det stilistiske.
Jeg er god til at vælge til og fra, og jeg gør det benhårdt.
Det er altid nogle helt bestemte historier, jeg følger. Og det er kun det verdenspolitiske, der interesserer mig. Jeg følger slet ikke med i dansk politik. Dansk politik er banal ad helvede til."

Nu i dag eller var det i går fx var der denne her utrolige Tweet medsamt kommentarer til den:

Jonathan Lemire har retweetet Donald J. Trump

The presidency as Yelp

Ingen kommentarer:

Send en kommentar