lørdag den 10. februar 2018

Hvor jeg taler om min næse og andre inderlige ekstremiteter

"Da Lars Bukdahls far døde, talte man ikke om sorg og savn: »Det var ikke forbudt, det var bare ikke noget, man talte om«
Lars Bukdahl, også kendt som ”Slagteren fra Pilestræde”, har skrevet en digtsamling om sin far, der døde, da Lars var 11 år gammel.
Lars Bukdahl er en kendt mand i litteraturmiljøet. Han er forfatter og digter, og så er han anmelder ved Weekendavisen og kendt under navnet ”Slagteren fra Pilestræde”.
 Navnet har han fået på grund af sine skarpe, hårde og nogle gange decideret onde boganmeldelser.
Nu har han selv fattet pennen og skrevet digtsamlingen ”Korshøjen”, hvor han for første gang skriver om sin far, der døde, da Lars Bukdahl kun var 11 år gammel.
39 år efter savner han stadig sin far, men det er først nu, at han kan sige det højt. Sorg og savn talte man ikke om dengang.
I ugens udgave af ”Frøkjær og forfatterne” spørger Cecilie Frøkjær, hvorfor det er så svært med hans far, hvorfor Lars Bukdahl sætter en ære i at være en ond anmelder – og har det en sammenhæng med farens alt for tidlige død?"

Frøkjær & forfatterne
 
PodCastTopbillede_Desktop.png

Cecilie Frøkjær møder hver uge nogle af Danmarks dygtigste, bogaktuelle forfattere i podcast-serien "Frøkjær & forfatterne", som bringes i samarbejde med Jyllands-Posten.

 L I N K

Ingen kommentarer:

Send en kommentar