torsdag den 19. oktober 2017

Bonus-stalker-føljetonen

Jeg har ikke kontrolleret, hvor mange breve + svar i Line Knutzons genialt sjove Camille Clouds brevkasse er gengangere fra avisudgaven i WA Bøger, og fornemmer det heller ikke umiddelbart, fordi sjovheden hver gang bare er så radikalt attakerende, men ny er i hvert fald den indbyggede stalker-føljeton på i alt 8-9 afsnit, hvor hævngerrige "Line Knutzon" under forskellige dæknavne og stadig mere desperat fosøger at lokke Camilles adresse ud af hende, sådan skal den autofiktion barberes - her er de første tre udvekslinger:

"Hej Camille
Jeg er en stor fan af dine bøger og hudplejeprodukter som jeg dagligt bruger i hele mit ansigt. Jeg vil gerne overrække dig en gave som tak for alt det søde du gør her i verden, og vil i den forbindelse helt hurtigt spørge dig hvad din privatadresse er?
Mange hilsner Fra Enil Onsknut

Kære Line Knutzon.
Dit dæknavn er som sædvanligt gennemskueligt og dårligt fundet på, og jeg minder dig hermed om dit polititilhold.
CC

Kære Camille Cloud
Jeg er i gang med at åbne en bæltebutik i Hyskenstræde i det indre København. Det er nogle ganske særlige bælter lavet af en gruppe tyskere der i midten af 1800-tallet udvandrede til Panama. Grundet indavl har de tit op til 7 fingre på hver hånd og deres håndværk er derfor helt unikt, og jeg vil gerne have den ære at sende dig et bælte som tak for alt det du gør, så hvis du venligst kunne oplyse mig om din privatadresse, vil jeg med det samme dig et.
Med venlig hilsen Lone O'Nutzon

Kære Line Knutzon
Dit brev er d.d. videresendt til politiet.
CC

Til frk. Camille Cloud
Jeg og min familie vil gerne sige Dem tak for Deres store bidrag til dansk kulturliv. Jeg, og prinsgemalen har igennem årene haft stor glæde af Deres bøger, og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg dagligt bruger Deres hudplejeprodukter. Som tak vil jeg gerne slå Dem til ridder af dannebrog og har i den anledning hurtigt brug fro Deres privatadresse, så jeg kan fremsende Dem et ridderkord.
Med venlig hilsen
Hendes Majestæt dronning Margrethe

Kære Line Knutzon
Dit brev læner sig op ad en majestætsfornærmelse og er hermed videresendt til politiet
CC"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar