onsdag den 21. august 2019

Knækket knæk

Ondskab (gen)fundet i går og delivst oplæst i AK25syv under snak om onde anmeldelser (LINK her),  i anledning af WA-podcasten, beværtet af mig (LINK her (til diverse desangående))

- i Jess Ørnsbos kronik "Almindeligheden som fængsel" i Politiken, 1981 (lettere (eller tungere) sexitisk identificeres den ny flade knækprosa, som Ørnsbo her forrygende lægger for had, som et rent kvindeligt fænomen), opsamlet i pærevælling-bogen Personer, 1982:

"Lad os se tre af de mere anbefalelsesværdige modeller af slagsen:
    Der r det yderst populære 14-års syndrom, det unge barn alene, skæv og uforstpet i en ond (voksen) verden, en forurettelse og en ikke-slåen-til-fornemmelse der næppe kan rummes i en hel floddamper, en fiksering på umodenheden og et mangel på overblik der gør almindelighederne til et kvælende fængsel. Stilen: klynkestil. f oplagstallene kan udledes at modellen findes vidt udbredt her i landet. Modellen fungerer som narcissistisk nødlazarat for kvinder i alle aldre der ikke vil være ældre end 14:

"Bare jeg var en anden/ bare jeg var smuk ..../ hvis jeg var smuk nok .../ behøvede jeg slet ikke sige noget .../ hvordan skal jeg være .../ hvem er jeg .../ liste ... jeg må¨lave en list" (fra "Elsk mig" af Vit Andersen)

(fortsættes i morgen)

2 kommentarer:

  1. Hej venner, jeg hedder Jørgensen Sørensen, jeg er fra Herning Danmark, jeg er her for at sprede de gode nyheder til de nødlidende. Jeg var deprimeret, da min kone forlod mig efter en anden mand, fordi jeg blev bedt om at stoppe med at arbejde, fordi jeg havde kræft, og jeg blev knust . Hun fjernede min eneste datter, så min eneste mulighed var at dø, jeg forsøgte at ringe til hende, men hun ignorerede mig, jeg sendte hende tekstmeddelelser og pludselig svarede hun og bad mig om ikke at ringe eller sms hende mere, så en dag kommer jeg i kontakt med en min ven på facebook og jeg forklarede alting for ham, og han fortalte mig også, at han havde de samme problemer før, og han introducerede mig for en stavebesøg kaldet Drigbinovia, han sendte mig sine personlige e-mail-kontakter doctorigbinovia93@gmail.com Jeg kontaktede ham og han svarede mig hurtigt forklarede jeg mine problemer for ham, og han sagde, at jeg ikke skulle bekymre mig for, at han havde gjort det for så mange mennesker, at jeg er en mand, der aldrig troede på stave, men jeg besluttede at prøve det, han forsikrede mig 24 timer om at lade trylleformularen og helbrede mig også mod kræft og få mig et bedre job, og pludselig sendte han mig medicinen mod min sygdom, jeg tog det bare 2 dage, og jeg var fri, jeg troede aldrig på mine øjne næste dag, nogen bankede på min dør og jeg var ikke forventede nogen den dag pludselig var det min kone, hun bur St i tårer, og jeg kunne ikke bære det, hun bønfaldt mig og bad om min tilgivelse straks. Jeg modtog et opkald fra mit firma, hvor jeg havde arbejdet i årevis, jeg blev forfremmet som manager for GFNorte comapny i Danmarks by. Hjælp mig med at takke Drigbinovia for genoprette alt, hvad jeg har mistet før, så vil jeg rådgive enhver, der har behov for hjælp til at kontakte Drigbinovia, du kan også whatsapp ham på hans personlige nummer +2348144480786 må Gud velsigne dem, der tager tid at læse dette vidnesbyrd held og lykke

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nok den mest crazy copypasta at finde på blogdahlen. Også 'stave'?! Hvad er det for et underligt, underligt koncept? Jeg vil slutte af med et anagram over den mystiske personager med kærlighedstrylleriet: angiv biord i.

      Slet