Ungkarlemiddag
Det futuristiske køkken sætter sig for at undgå de karakteristiske mangler ved ungkarlemiddagen:
- Den antihumane ensomhed som skæbnesvangert udpumper en del af mavens vitale kræfter.
- Den stilhed, som tyk af meditativ grublen forpester og nedtynger maden.
- Manglen på levende, nærværende menneskeligt kød, som er uundværligt for at menneskets smag for kød fortsat kun retter sig mod dyrene.
- Den uundgåelige acceleration af kæbernes rytme i flugt fra kedsomheden.
- ”Blond madportræt”: en god skive stegt kalvekød med to lange pupiller af hvidløg og en uglet frisure af hakket, kogt kål og små grønne salatblade. Dinglende øreringe af røde miniradiser dyppet i honning.
- ”Madportræt af en mørk ven”: kinder nøje modelleret i mørdej – moustache og hår af chokolade – store hornhinder af sukkersød mælk – pupiller af lakrids. Et flækket granatæble som mund. Forsynet med et slips af komave i suppe.
- ”Madportræt af en nøgen skønhed”: i en glasskål fyldt med nymalket mælk to kogte kapunlår. Det hele bestrøet med violblade.
- ”Madportræt af fjenderne”: syv kuber af nougat fra Cremona, som hver foroven har en lille brønd med eddike i og på den ene side er tynget af en stor bjælde.
- Marinetti, en radikal hipster!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar