Steaks & Kødretter |
>>> Egnens bedste mad <<< _______________________________________________ |
Gyldendals Schnitzel | |
med ærter, braiserede kartofler og smørsauce | kr. 178,00 |
Beuf à la Leon | |
300gr. mør oksefilet med champignon, bearnaisesauce, kartofler og grøntsager | kr. 230,00 |
180gr. mør oksefilet med bearnaisesauce, kartofler og grøntsager | kr. 188,00 |
Oksemørbrad | |
250gr. oksemørbrad på grøntsagsbund m/ kartofler og sauce | kr. 250,00 |
"Gyldendals Tallerken" | |
Oksefilét-, kalkun- og svinemedallion i svampesauce med kartoffler og salat | kr. 240,00 |
Gyldendal Havn
Nyhedsavisen.
D. 13/06/2011 Nu er det tid at informere om Gyldendal Havns 25 års Jubilæum. KLIK IND HER
www.gyldendalhavn.dk/25fest.html
D.09/04/2011 Nu er pæleramningen overstået for denne gang. - igen en vinter der ødelagde meget i havnen. Havnen er nu snart klar til at modtage bådene, men vejret har drillet meget så jollebroen er ikke færdig endnu. Med hensyn til fælles søsætning d. 26/04/2011 er der link til tilmeldte både her : www.gyldendalhavn.dk/tilmeldte2011 Slutliste. Hus oprydning på bådpladserne snarest efter søsætningen, bådvogne skal opstilles afsides.
D. 26/03/2011 Limfjordshavnene har netop holdt deres årlige sammenkomst for at drøfte fælles fodslaw. Samtlige overnatningspriser er tilrettet hinanden.
Gyldendal Havn har haft besøg af uddybningsfartøjet fra Lemvig i 5 døgn, hele sejlrenden er nu uddybet og der er ialt fjernet 2980 m3 sand. En stor og dyr omgang som vi nu håber vil holde i nogle år. Jollebroens forlængelse er ved at tage form.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar